top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMonica E. Moltumyr

3 gavetips som ikke gir rot

Oppdatert: 28. mai


For mye ting og tang kan lett skape rot. Her får du 3 ryddige gavetips som ikke krever hylleplass.


Eller kanskje vil du ønske deg noe av disse selv? ♡


gave. Gavetips

*I teksten ligger annonse i form av lenker til de som tilbyr gavetipseneSom profesjonell ryddehjelp ser jeg tydelig hvor mye rot ting og tang kan skape! Stadig flere drømmer om å leve med litt færre ting rundt seg.


Men fremdeles kommer jo både jul og bursdager, og det er hyggelig å ha noe å gi bort, og ønske seg selv.3 ryddige gavetips (som ikke krever hylleplass)


1. Gi en opplevelse


For eksempel noe så enkelt som å se en film sammen, gir glede til både liten og stor ♡


Et kinogavekort er en rimelig måte å gi en liten oppmerksomhet, for eksempel som en fin kalendergave. Og du får gavekortet rett til e-posten for å skrive ut. Dette har jeg gitt bort selv flere ganger, og senest i forbindelse med en barnebursdag.


For å lese om, eller skaffe kinogavekort klikk her2. Gi noe lærerikt


Kjenner du noen som "har alt", men vil sette pris å lære noe nytt i enkle, men lærerike onlinekurs? Det kan gjelde alt fra personlig klesstil, matlaging, interiør og hage, skriving, snekring, sying av klær eller kurs i hundehold, for å nevne noen.


Jeg kom over en side med et utvalg kurs, laget av eksperter du kjenner fra TV. Navn som blant annet Finn Schøll, Halvor Bakke, Trude Mostue, Unni Lindell og Bent Stiansen vil du sikkert dra kjensel på.


Selv har jeg tatt stilkurset fra stylisten Marianne Jemtegård, og fikk flere tips jeg ikke hadde tenkt over før! Det kurset betalte jeg forresten selv, og ble ikke sponset med et gratis kurs hvis du lurte på det :)


Klikk her for å se kursoversikten. Hvilket kurs synes du virker mest spennende der inne? Interiørdesign, planteskole, skrivekurs eller kanskje ett av de andre?


blomsterbukett i gave. Gavetips ryddig

3. Gi en glede


Når jeg skal finne noe som kan glede de fleste, tenker jeg bestandig på blomster. De gangene jeg selv mottar blomster på døra får jeg små lykkebobler innvendig! Har du det på samme måten?


Hvorfor ikke gi bort en enkel blomsterglede til noen du er glad i?


For å overraske noen med en fin bukett fra Interflora, klikk herUnngå gaver som skaper rot


Ved å skaffe ting som faktisk er behov for eller ikke krever lagringsplass, vil du redusere rot og frustrasjon. Håper disse enkle gavetipsene ga deg inspirasjon ♡


Ønsker deg en fin uke videre!Hilsen Monica


Sertifisert KonMari konsulent / profesjonell ryddehjelp og organiserer

Rydd deg fri AS

 

Les også:

Comments


bottom of page