top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMonica E. Moltumyr

3 gavetips som ikke skaper rot

Oppdatert: for 2 døgn siden


For mye ting og tang kan lett skape rot. Her får du 3 ryddige gavetips som ikke krever hylleplass.


Eller kanskje vil du ønske deg noe av dette selv? ♡


gave. Gavetips

*I teksten ligger annonse i form av lenker til de som tilbyr gavetipseneSom profesjonell ryddehjelp ser jeg tydelig hvor mye rot ting og tang kan skape! Stadig flere drømmer om å leve med litt færre ting rundt seg.


Men fremdeles kommer jo både jul og bursdager, og det er hyggelig å ha noe å gi bort, og ønske seg selv.3 ryddige gavetips (som ikke krever hylleplass)


1. Gi en opplevelse


For eksempel noe så enkelt som å se en film sammen, gir glede til både liten og stor ♡


Et kinogavekort er en rimelig måte å gi en liten oppmerksomhet, for eksempel som en fin kalenderkave. Og du får gavekortet rett til e-posten for å skrive ut. Dette har jeg gitt bort selv flere ganger, og sist gang i forbindelse med en barnebursdag.


For å lese litt om, eller skaffe et Filmweb kinogavekort klikk her2. Gi noe lærerikt


Kjenner du noen som har alt, men du vet de drømmer om for eksempel å bli tryggere på klesstilen sin, har en forfatter i magen, vil lære seg å snekre egne småmøbler eller elsker alt som har å gjøre med interiør og hage?


Jeg kom over en side med flere småkurs som er lagd av eksperter du kjenner fra TV. Navn som blant annet Finn Schøll, Halvor Bakke, Unni Lindell og Bent Stiansen vil du sikkert dra kjensel på.


Selv har jeg tatt stilkurset fra stylisten Marianne Jemtegård, og fikk flere tips jeg ikke hadde tenkt over før! Det kurset har jeg forresten betalt selv, og blir ikke sponset med et gratis kurs hvis du lurte på det :)


Hvilke av disse nettkursene synes du virker mest spennende? Klikk her for å se oversikten.


blomsterbukett i gave. Gavetips ryddig

3. Gi en glede


Når jeg skal finne noe som kan glede de fleste, tenker jeg bestandig på blomster. De gangene jeg selv mottar blomster på døra får jeg små lykkebobler innvendig! Har du det på samme måten?


Hvorfor ikke gi bort en enkel blomsterglede? Det er ikke størrelsen på buketten som teller.


For å overraske noen med en fin bukett fra Interflora, klikk herUnngå gaver som skaper rot


Ved å skaffe ting som faktisk er behov for eller ikke krever lagringsplass, vil du redusere rot og frustrasjon. Håper disse enkle gavetipsene ga deg inspirasjon ♡


Ønsker deg en fin uke videre!Hilsen Monica


Sertifisert KonMari konsulent / profesjonell ryddehjelp og organiserer

Rydd deg fri AS

 

Les også:

bottom of page