top of page

Ryddehjelp og hjemmeorganisering - vanlige spørsmål

Her er de mest vanlige spørsmålene om rydde- og organiseringstjenestene. 

Hvor mange timer pleier rydde oppdrag å vare?

- Det varierer blant annet etter arbeidets type og mengde. Jeg har vært hos noen som kun ønsket en kick-start på 4 timer før de fortsatte på egen hånd og andre som har ønsket 40 timer hjelp gjennom alle kategoriene. Les gjerne informasjon om tjenestene jeg selger. Uansett om du trenger bare litt eller mye hjelp, finner vi en løsning som passer deg. 

Hva koster det å få hjelp med rydding og organisering?

 

Det varierer litt etter hvor mye hjelp du vil ha.  Jeg har en konkurransedyktig pris. Velger du å kjøpe et visst antall timer vil du som bonus få lavere timepris og i tillegg enkle arbeids-ark og sjekklister i kategoriene du ønsker min hjelp i.

Hva hvis jeg ikke trenger hjelp med alle kategoriene, men for eksempel kun vil rydde i papirer? 

Jeg hjelper deg gjerne bare med papirer hvis du ønsker det. Det er bare å ta kontakt selv om du ønsker hjelp med bare en kategori. 

Hva hvis jeg bare ønsker å rydde ett område eller bare trenger hjelp til å rydde/tømme et dødsbo?

 

- Ta kontakt, så snakker vi sammen om ønskene dine. 

 

Jobber du i helgene?

 

- Ved ekstra avtale gjør jeg oppdrag også enkelte helger. 
 

Hvor reiser du på oppdrag?

 

- Jeg holder til i Skien. Men ta uansett kontakt, siden jeg flere ganger har tatt oppdrag som ikke er lokale. I områdene rundt Oslo og ellers på Østlandet har jeg vært flere ganger. Jeg reiser gjerne med toget til lengre oppdrag siden det er både en stressfri og miljøvennlig reisemåte. Ved lengre reiseoppdrag vil også reise- og eventuelle overnattingskostnader bli fakturert ekstra. 

Tar du alltid bilder når du hjelper folk å organisere?  

- Før og etter bilder er veldig lurt å ta. De blir også gøy for deg å se på i ettertid. Vær trygg på at jeg aldri bruker bilder til markedsføring uten kundens skriftlige tillatelse. I de aller fleste tilfeller ønsker kunden å ha bildene kun for seg selv, og det er helt ok. 

Kommer du til å si hva jeg skal kvitte meg med?

- Alle avgjørelser rundt hva du skal beholde, er helt opp til deg. 

Partneren min vil ikke rydde og han/hun ønsker ikke jeg skal få hjelp med hjemmeorganisering, hva skal jeg gjøre?

 

- Mange er redde for at noen andre skal kaste deres ting. Når vi rydder og organiserer sammen skal vi kun konsentrere oss om dine personlige eiendeler. Ting dere felles eier, og som du vil kvitte deg med, må de få være med på å ta avgjørelser rundt etter vi har hatt en økt med rydding og organisering.  

 

Ofte vil en partner/familiemedlem godta at du ønsker å organisere hvis de skjønner at deres personlige ting ikke blir gjort noe med. 

Frakter du bort det jeg skal gi vekk?

- Ja, etter avtale, de gangene det er snakk om bare litt (og om jeg har med bil). Jeg kan være behjelpelig med å hjelpe deg finne noen som kan hente/kjøre bort større mengder. . 

bottom of page