Vanlige spørsmål

 

Hvor mange timer pleier rydde oppdrag å vare?

- Det varierer blant annet etter arbeidets art og mengde. Jeg har vært hos noen som kun ønsket en kick-start på 4 timer før de fortsatte på egen hånd og andre som har ønsket over 30 timer hjelp gjennom alle kategoriene. Her er informasjon om de forskjellige pakker av ryddehjelp jeg selger. Uansett om du trenger bare litt eller mye hjelp, finner vi en løsning som passer deg. 

Hva koster det å få hjelp?

 

Det varierer litt etter hvor mye hjelp du vil ha. Velger du pakker vil du som bonus få litt lavere timepris og i tillegg en arbeidsbok og sjekklister i kategoriene du ønsker min hjelp i. Les mer info om ryddehjelpen du kan få.  Prisen min er konkurransedyktig siden jeg er god på å holde bedriftskostnadene mine lave. Det kommer kundene til gode. 

Hva hvis jeg ikke trenger hjelp med alle kategorienemen for eksempel kun vil rydde i papirer? 

Jeg hjelper deg gjerne bare med papirer hvis du ønsker det. Det er bare å ta kontakt selv om du ønsker hjelp med bare en kategori. 

 

Jobber du i helgene?

 

- Ved ekstra avtale gjør jeg oppdrag også enkelte helger. 
 

Hvor reiser du på oppdrag?

 

- Jeg holder til i Grenlandsområdet. Men ta uansett kontakt, siden jeg flere ganger har tatt oppdrag som ikke er lokale. Jeg reiser gjerne med toget til lengre oppdrag siden det er både en stressfri og miljøvennlig reisemåte. Ved lengre reiseoppdrag vil også reise- og eventuelle overnattingskostnader bli fakturert ekstra. 

Tar du alltid bilder når du hjelper folk å organisere? 

- Jeg bruker aldri bilder til markedsføring uten kundens skriftlige tillatelse. I de fleste tilfeller ønsker kunden å ha bildene for seg selv og det er helt ok. 

Kommer du til å si hva jeg skal kvitte meg med?

- Alle avgjørelser rundt hva du skal beholde er opp til deg.

Partneren min vil ikke rydde og ønsker heller ikke jeg skal få hjelp, hva skal jeg gjøre?

 

- Mange er redde for at noen andre skal kaste deres ting. Når vi rydder sammen skal vi kun konsentrere oss om dine personlige eiendeler. Ting dere felles eier, og som du vil kvitte deg med, må de få være med på å ta avgjørelser rundt etter vi har hatt rydde-økt sammen.  

 

Ofte vil en partner/familiemedlem godta at du ønsker å organisere hvis de skjønner at deres personlige ting ikke blir gjort noe med. 

Frakter du bort det jeg skal gi vekk?

- Etter avtale, de gangene det er snakk om mindre mengder. 

Har du noen andre spørsmål, ta kontakt

Rydd deg fri AS

Bølehøgda

3746 Skien

Telefon: 976 61 479

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

©2021 av Rydd deg fri AS.

Personvernerklæring