top of page

Ryddehjelp og organisering - vanlige spørsmål

Hvor mange timer pleier rydde oppdrag å vare?

- Det varierer blant annet etter arbeidets type og mengde. Jeg har vært hos noen som kun ønsket en kick-start på 5 timer før de fortsatte på egen hånd og andre som har ønsket 50 timer hjelp gjennom alle kategoriene. Les gjerne informasjon om tjenestene jeg selger. Uansett om du trenger bare litt eller mye hjelp, finner vi en løsning som passer deg. 

Hva koster det å få hjelp med rydding og organisering?

 

Det varierer etter hvor mye hjelp du vil ha, men jeg har en konkurransedyktig pris. Per nå selger jeg tre ulike pakker på 15, 30 og 50 timer, som kan justeres i timeantall.

Hva hvis jeg kun vil rydde i papirer eller en annen kategori? 

Jeg hjelper deg gjerne bare med papirer og arkivering hvis du ønsker det. Det er bare å ta kontakt selv om du ønsker hjelp med bare en kategori. Også hvis du har ett bestemt område som er problematisk. F.eks. et bad, kontor eller soverom. 

Hva hvis jeg trenger hjelp til å tømme et dødsbo eller er bortreist/på jobb når ryddejobben gjøres?

 

- Ta kontakt, så snakker vi sammen om ønskene dine og finner en løsning. 

 

Jobber du i helgene?

 

- Ja, ved avtale gjør jeg oppdrag også enkelte helger. 
 

Hvor reiser du på oppdrag?

 

- Jeg holder til i Skien, men har jobbet mye innover i retning Oslo. Jeg reiser gjerne med toget til oppdrag lenger unna siden det er både en stressfri og miljøvennlig reisemåte. I tillegg slipper jeg å "kjøre bort" energi som skal brukes på det du ønsker hjelp med. Tar også overnattingsoppdrag ved kapasitet. 

Tar du alltid bilder når du hjelper folk å organisere?  

- Før og etter bilder er veldig lurt å ta. De blir også gøy for deg å se på i ettertid. Vær trygg på at jeg aldri bruker bilder til markedsføring uten skriftlig tillatelse. I mange tilfeller ønsker folk å ha bildene kun for seg selv, og det er helt ok.

Kommer du til å tvinge meg til å kaste noe?

- Alle avgjørelser rundt hva du skal beholde, er 100% opp til deg. Du vil få noen refleksjonsspørsmål som hjelper deg lirke litt, spesielt i de tilfellene du står fast. Men ha i bakhodet at spesielt i de tilfellene hvor lagringssteder er veldig fulle, er det å gi slipp på overflod helt essensielt for å få et bærekraftig resultat. Jeg skal hjelpe deg å få til det på en best mulig måte :)

Partneren min vil ikke rydde og han/hun ønsker ikke jeg skal få hjelp med hjemmeorganisering, hva skal jeg gjøre?

 

- Når vi rydder og organiserer sammen tar vi for oss først og fremst dine personlige eiendeler. Det dere eier felles, og som du vil kvitte deg med, må de få være med på å ta avgjørelser rundt etter vi har hatt en økt med rydding og organisering.  

 

Flere ganger vil en partner/familiemedlem bli mer "om bord" når de skjønner at ting ikke blir snik-kastet, pluss de begynner å se de fine resultatene! :) 

Frakter du bort det jeg skal gi vekk?

- Ja, spesielt i kjørbar avstand fra Skien. Men kan hjelpe deg finne noen som frakter bort, hvis ikke jeg kan. 

bottom of page