top of page

Kundereferanser

 

"Det å endelig ta tak i rotet, var som å stikke hull på en verkebyll, og jeg måtte riste i fastgrodde mønster.

 

Monica hjalp meg sette opp systemer og var så profesjonell og vennlig hele veien.

 

Hennes refleksjonsspørsmål fikk meg til å gi slipp på mye jeg ikke trenger, og i år blir drømmen min om mindre bolig endelig en realitet!"

- Lærer - Stavern

 

"Med Monicas hjelp fikk jeg ryddet og organisert en gang for alle! Anbefaler å gjøre dette skikkelig når man først gjør det! Det tar en del timer, men det sparer deg for masse tid i fremtiden, når du har fått orden som er lett å opprettholde.

 

Tidligere måtte jeg rydde igjen og igjen, men nå skjønner jeg hvorfor hun kaller geskjeften «Rydd deg fri». Det er slutt på rot som stjeler energi, en gang for alle! Beste investeringen jeg har gjort på lenge."

- Leder og mor,  43 år - Bærum

 

"Jeg har satt stor pris på alle løsninger, ideer og råd. Nå ser jeg hva Monica mente med det ubrukte potensialet som lå i huset mitt.

Jeg lever et hektisk liv, og det å få oversikt og systemer, hjelper meg stresse mer ned. 

 

Dette hadde jeg ikke fått gjort på egen hånd og kan anbefale denne hjelpen til alle som vil ha praktisk og pen orden.

- Dame, 55 år - Drammen

 

"Jeg er strålende fornøyd med det Monica har hjulpet meg med. Skaper, skuffer, boder, kjøkken, håndarbeid, hobby, klær, sko, påske og jul. Nå er det meste på plass og jeg har fått inspirasjon til å holde orden. Solgt, gitt bort og kastet. Alt er sortert sånn at jeg snart kan gå i blinde å finne alt jeg trenger, også det som ikke blir brukt daglig. 

Mange smarte løsninger som jeg aldri hadde sett for meg. Anbefaler et besøk av Monica og det vil du aldri angre på."

- fornøyd kunde 65 år - Skien

 

"Jeg hadde en drøm om mitt helt eget personlige og kreative område i kjellerstuen, og det hjalp Monica meg komme i mål med. Før var det et stort rom uten beinplass og var et eneste stort stressmoment. Slik er det ikke lenger.

 

Nå er stue, kjøkken, gang,  og kjellerstue satt i system – og kan endelig brukes ordentlig!"

- Mor i familie på 4 - Tønsberg

 

"Nå bruker jeg ikke lenger tid på å lete etter ting, og kombinert med at jeg har blitt kvitt visuell støy, har det blitt en helt annen ro i huset. Jeg har rett og slett fått mer overskudd. Det var fint å få oversikt over hva jeg har, så jeg kan ta fine ting i bruk og gi bort det jeg ikke bruker.

 

Det er veldig motiverende å se bildene av endringsprosessen min. Monica er flink til å dele arbeidet opp i overkommelige deler og milepæler."

- Alenemor 45 år - Oslo 

 

"Tusen takk for hjelpen med rydding, sortering og alle økter sammen. Takk også for fine tips og innspill til veien videre. 

Veldig inspirerende med før og etter foto. Og nå etterpå skal både pianoet selges og bokhyller ut. 

Slik rydding tar litt tid, men gir virkelig frukter etterpå. Dette er lettende og befriende". 

- Pensjonist - Tønsberg

 

"Barna kvier seg ikke lenger for å ha med seg besøk hjem. Det er blitt lettere å holde orden, selv om det normalt er travelt med flere barn hjemme.

 

Huset mitt er blitt organisert, i tillegg hjalp Monica tømme en leilighet som skal leies ut, og en ekstern lagerplass jeg trodde ville ta evigheter å få orden på. Noe det ikke gjorde."

- Mor, 52 år - Skien

 

"Tusen takk! Tenk at du har hjulpet meg. Det er som regel jeg som har pleid å måtte hjelpe alle andre.

 

Klær, alle rotete papirer, kjøkken, matbod og mye diverse er endelig silt ut, ryddet og landet."

- Dame - Gvarv i Telemark

 

"Tusen takk for all hjelp. Jeg klarer ikke få uttrykt hva det betyr for meg!

 

Helt utrolig å se og føle forandringen allerede og ikke minst kjenne på følelsen av en snøball som har begynt å rulle.

Hjelp fra Monica anbefales fra meg!"

- Mor - 40 år. Rogaland

 

"Nå er ting organisert på en praktisk og oversiktlig måte hvilket gjør hverdagen enklere. Alle vet hvor de skal finne ting og vet hvor det skal legges tilbake. Hvilket gjør at det går raskere å rydde og det blir heller ikke like rotete som tidligere. 

Mannen min kommenterte at han merket det gikk raskere å rydde etter at alt har blitt mer organisert."

- Trude - 38 år. Skien

 

"Jeg er så takknemlig for alt! Det har gjort meg mer bevisst på hvor mye man har som man faktisk ikke trenger.

 

Derfor er jeg også blitt mer bevisst når jeg handler og handler kun det jeg og familien behøver. Jo mer man har jo lettere og mer rotete blir det."

- I tidsklemma - 38 år. Skien

"Jeg var i en situasjon hvor jeg var overveldet og fortvilet av for mange ting og ikke oversikt eller orden.

Det jeg liker med denne måten å rydde og organisere på er at man går gjennom ulike kategorier. Det er utrolig oversiktlig for mitt «systematikerhode».

 

Jeg liker at metoden har fokus på å finne ut hva man faktisk trenger og hva du blir glad av, type «spark joy».  Jeg har nå stilt ut noen ting jeg aldri tenkte på å stille ut, men som gir meg glede av å se på dem. Jeg har også blitt veldig mye mer bevisst på hva jeg ønsker å bruke av klær."

- Beate, 34 år - Skien

"Før jeg startet var jeg litt usikker på hva slik rydding var var og kunne ikke noe om KonMari metoden. 

 

Jeg opplevde en byrde som ble tatt vekk. Nå har jeg favorittene mine som jeg er glad i.

 

Hjemmet og skapene føles mer luftig selv om jeg beholdt alt jeg ønsket og Monica hjalp meg på en god og medfølende måte."

- Pensjonist - Porsgrunn

"Anbefales på det varmeste.

 

Jeg holder på med en ryddeprosess med Monica og er kommet meget langt. Jeg ser nå enden på prosjektet og det føles godt. Hun er utrolig behagelig å ha i huset og hun gir meg oppgaver mens hun tilrettelegger og jobber kontinuerlig med kategorisering og systematisering. Det er utrolig deilig å se at alt finner sin plass. Jeg finner lettere ut hva jeg ikke lenger trenger. Dette er det godt og gi videre til gjenbruk. Litt blir tilslutt kastet.

 

Dama er verd hver krone. Jeg var så utrolig lei av å gå og lete etter ting hele tida. Nå har jeg oversikt og vet hvor jeg finner tingene mine."

- Anne, 52 år - Skien

 Flere kundereferanser 

«Ved å stille de riktige spørsmålene underveis i prosessen fikk Monica meg til å tenke i nye baner, og fikk opp øynene til en bedre måte å organisere. Tingene eier ikke meg lenger, jeg har klart å gi slipp på bekymringer for fremtiden og å måtte «hamstre» unødvendig.  Jeg er mye mer bevisst på hva jeg kjøper av mat og klær. Jeg bruker nå mindre tid i uken på å rydde, vaske klær og holde orden, som gir meg mer tid til det jeg virkelig ønsker å prioritere tid på.

 

Det er mer oversiktlig når like ting er på lik plass, de som hører sammen i samme kategori. Unødvendig frustrasjon og energibruk har blitt erstattet med mer overskudd og glede. Noe jeg også erfarte gjennom prosessen var at et trykk ble lettet fra skuldrene. Jeg føler rett og slett en stor lettelse og er veldig takknemlig for hjelpen jeg har fått.»  

 

- Gift småbarnsmor -

(*ringereferanse hvis noen ønsker)

bottom of page