Tilbakemeldinger og anbefalinger

«Tusen takk for all hjelp. Jeg klarer ikke få uttrykt hva det betyr for meg! Helt utrolig å se og føle forandringen allerede og ikke minst kjenne på følelsen av en snøball som har begynt å rulle»

                                                                                       - Tobarnsmor -

«Nå er ting organisert på en praktisk og oversiktlig måte hvilket gjør hverdagen enklere. Alle vet hvor de skal finne ting og alle vet hvor det skal legges tilbake. Hvilket gjør at det går raskere å rydde og det blir heller ikke like rotete som tidligere. 

Mannen min kommenterte at han merket det gikk raskere å rydde etter at alt har blitt mer organisert.»

- Trude -

«Jeg er så takknemlig for all hjelp jeg har fått! Det har gjort meg mer bevisst på hvor mye man har som man faktisk ikke trenger. Jeg har derfor også blitt mer bevisst når jeg handler og handler kun det jeg og familien behøver. Jo mer man har jo lettere og mer rotete blir det.»

- Mamma i tidsklemma -

 

«Jeg var i en situasjon hvor jeg var overveldet og fortvilet av for mange ting og ikke oversikt eller orden.

Det jeg liker med denne måten å rydde og organisere på er at man går gjennom ulike kategorier. Det er utrolig oversiktlig for mitt «systematikerhode». Jeg liker at metoden har fokus på å finne ut hva man faktisk trenger og hva du blir glad av, type «spark joy».  Jeg har nå stilt ut noen ting jeg aldri tenkte på å stille ut, men som gir meg glede av å se på dem. Jeg har også blitt veldig mye mer bevisst på hva jeg ønsker å bruke av klær»

- Beate -

"Før jeg startet var jeg litt usikker på hva dette var og kunne ikke noe om Konmari metoden. Jeg opplevde en byrde som ble tatt vekk. Nå har jeg favorittene mine som jeg er glad i. Hjemmet og skapene føles mer luftig selv om jeg beholdt alt jeg ønsket og Monica hjalp meg på en god og medfølende måte."

- Snart pensjonist -

«Tusen takk for at du har hjulpet meg i gang med prosessen, organisering, tanker og ideer!»

- Anonym som ønsket en kick-start -

 

«Ved å stille de riktige spørsmålene underveis i prosessen fikk Monica meg til å tenke i nye «baner» og fikk opp øynene til en bedre måte å organisere. Tingene eier ikke meg lenger, jeg har klart å gi slipp på bekymringer for fremtiden og å måtte «hamstre» unødvendig.  Jeg er mye mer bevisst på hva jeg kjøper av mat og klær. Jeg bruker nå mindre tid i uken på å rydde, vaske klær og holde orden, som gir meg mer tid til det jeg virkelig ønsker å prioritere tid på. Det er mer oversiktlig når like ting er på lik plass, de som hører sammen i samme kategori. Unødvendig frustrasjon og energibruk har blitt erstattet med mer overskudd og glede. Noe jeg også erfarte gjennom prosessen var at et trykk ble lettet fra skuldrene. Jeg føler rett og slett en stor lettelse og er veldig takknemlig for hjelpen jeg har fått.»  

- Gift småbarnsmor -

(*ringe-referanse hvis noen ønsker)

 


Rydd deg fri AS

Bølehøgda

3746 Skien

Telefon: 976 61 479

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

©2021 av Rydd deg fri AS.

Personvernerklæring