Profesjonell ryddekonsulent

Hei! Jeg heter Monica og er sertifisert KonMari® ryddekonsulent i Rydd deg fri.

For noen år siden var jeg på god vei til å bli utbrent. Jeg har alltid likt å ha det ryddig, men brukte mye tid på det. Hverdagen med jobb og små barn føltes hektisk og jeg kunne sjelden sette meg ned med god samvittighet.

 

Ved en tilfeldighet oppdaget jeg KonMari® - metoden. Med den erfarte jeg at det faktisk var mulig å rydde seg fri. Jeg fikk mer overskudd, god oversikt, mer plass og sparte så mye tid.

 

Noe så positivt og livsendrende, ville jeg gjerne gi videre til andre. Derfor tok jeg steget mot å utdanne meg innen profesjonell rydding og organisering i Marie Kondos verdenskjente ryddemetode. 

Monica E. Moltumyr. Profesjonell ryddehjelp og KonMari konsulent Rydd deg fri AS

Mer om meg

Jeg dro til London og møtte ryddeeksperten Marie Kondo og hennes team. Etter det ventet mange måneder med prøveklienter og rapportskriving før eksamen. 

Tidligere jobbet jeg med regnskapsføring, men etter jeg utdannet meg til KonMari® konsulent har jeg drevet firmaet Rydd deg fri AS.

 

Nydelige Herøy på Sunnmøre er mitt opprinnelige hjem, men jeg har bodd i Skien siden 2007.

 

Jeg tar oppdrag i Skien og omegn, men tar også noen reiseoppdrag i Norge. 

Uansett hvor du befinner deg på "roteskalaen" er det bare å ta kontakt. Så lenge du selv har ønske og motivasjon til å gjøre en positiv endring, hjelper jeg gjerne.

Gode ønsker fra Monica   

 

Les mer om tjenester.  ​​​

KonMari konsulent sølv merke. Profesjonell organisering i hjemmet