top of page

Profesjonell organiserer

Hei! Jeg heter Monica E. Moltumyr og er profesjonell organiserer og sertifisert KonMari® konsulent i Rydd deg fri.

Tror du kanskje jeg alltid har vært organisert og ikke skjønner hvordan du har det?

 

Det stemmer at jeg har likt orden, men før hadde jeg en følelse av å aldri komme i mål. Hverdagen og hjemmet føltes stressende og jeg skjønte ikke hva jeg gjorde feil.  

 

Ved en tilfeldighet oppdaget jeg KonMari® - metoden. Med den erfarte jeg at det faktisk var mulig å rydde seg mer fri.

Jeg fikk oversikt, sparte tid og overskuddet vokste. Som en bonus fikk jeg også mye mye bedre plass og opplevde større takknemlighet for det jeg hadde. 

Noe så bra, ville jeg gjerne gi videre til andre! Derfor tok jeg steget mot å utdanne meg innen profesjonell organisering og rydding. 

Monica E. Moltumyr. Profesjonell ryddehjelp og KonMari konsulent Rydd deg fri AS

Mer om meg

I 2019 dro jeg til London og møtte ryddeeksperten Marie Kondo og hennes team. Etter det ventet ett år med prøveklienter og rapportskriving før eksamen. 

Før jobbet jeg mange år med regnskapsføring, men etter jeg utdannet meg til sertifisert KonMari konsulent har jeg drevet firmaet Rydd deg fri. 

Det å få orden rundt deg kan forvandle hvordan du har det. Jeg har erfart det selv, og har sett det etter hundrevis av timer hos kunder. Ingen trenger et perfekt hjem, men ett som føles personlig og godt. Et sted hvor stresset går ned og gleden får plass. 

 

Uansett om du ligger høyt eller lavt på "roteskalaen", har ett spesifikt problem eller rett og slett vil ta en opprydding over alt, er det bare å ta kontakt.

Så lenge du selv har ønske om å gjøre en positiv endring, hjelper jeg gjerne.  

Nydelige Herøy på Sunnmøre er mitt opprinnelige hjem, men jeg har bodd i Skien siden 2007.

 

Jeg tar oppdrag i Skien og omegn, men ved kapasitet tar jeg også reiseoppdrag. Ta gjerne kontakt for hjelp eller spørsmål.​​​

Konmari gull. Profesjonell ryddehjelp fra Rydd deg fri AS
bottom of page