Profesjonell ryddehjelp med KonMari metoden

Vi starter med en uforpliktende og gratis telefonsamtale rundt behovet ditt for profesjonell ryddehjelp. Jeg har taushetsplikt. 

Savner du enkle og gode systemer, vil ha mer oversikt og plass, mindre leting eller er på vei inn i en annen bolig? Du er lei av å føle deg overveldet? Jeg vil gjerne hjelpe deg. 

12 timers pakke

Timene kan for eksempel plasseres over tre 4-timers økter.  

Denne passer fint hvis du bare ønsker hjelp til deler av organiseringen av hjemmet ditt. Pakken kan utvides ved behov. Kanskje du ønsker en kick-start i noen kategorier før du fortsetter en del på egen hånd? Vi finner ut hva som passer deg best. 

Jeg hjelper deg i avtalte KonMari kategori(er). Du får min en-til-en hjelp i tolv hele klokketimer. Inkludert er både sjekklister og en arbeidsbok som vil være til god hjelp både under og etter vi har jobbet sammen. Etter øktene får du oppgaver tilpasset deg som du kan gjøre på egen hånd, hvis du ønsker det. 

Pris ved forespørsel. 

 

20 timers pakke

Timene kan for eksempel plasseres over fem 4-timers økter. 

Her får vi muligheten til å gå dypere og komme enda lenger i organiseringen av hjemmet ditt. Pakken kan utvides ved behov. 

 

Jeg hjelper deg i avtalte KonMari kategori(er). Du får min en-til-en hjelp i 20 hele klokketimer. Inkludert er både sjekklister og en arbeidsbok som vil være til god hjelp både underveis og etter vi har jobbet sammen. Etter øktene får du oppgaver tilpasset deg som du kan gjøre på egen hånd hvis du ønsker det. 

 

Pris ved forespørsel. 

En-dags konsultasjon

Kan variere fra 3 til 5 timer. 

 

Passer om du trenger bare litt ryddehjelp eller vil teste ut om dette er noe for deg.

 

Pris ved forespørsel.

Det er mange situasjoner hvor nettopp hjelp til rydding og organisering er gull verdt. 

Rydd deg fri AS

Bølehøgda

3746 Skien

Telefon: 976 61 479

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

©2021 av Rydd deg fri AS.

Personvernerklæring