top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMonica E. Moltumyr

Gaver til folk som "har alt"?

Oppdatert: 26. mar.


Etter mange timer hos ulike kunder, trenger jeg å komme med et lite hjertesukk. Det handler om gavene som er så alt for lette å kjøpe, til folk som "har alt".


Kanskje kjenner du deg igjen som giver eller mottaker?såpe. Gi gaver

Gaver til dem "har alt"?


Jeg har hatt kundeoppdrag hos voksne og eldre mennesker som har mottatt hudkrem, såpe og deodorant til hver jul og bursdag i mange år. Og ofte spart på alt, selv om det ikke ble brukt.


Er det ikke lett å gi slikt til folk som "har alt"? Dette har jeg selv gjort flere ganger, og spesielt før jeg begynte å jobbe med profesjonell rydding.


Rekorden hittil ute hos en kunde er nesten en hel søppelsekk med uåpnede produkter som ikke ble brukt opp av vedkommende. I det tilfellet fikk jeg heldigvis levert nesten alt til et krisesenter lokalt her i Skien hvor jeg holder til


  • Hvis du har uåpnede såper og kosmetikk, sjekk gjerne hos ditt lokale krisesenter om de kan få bruk for det.Såper, kremer og gode dufter finn ut hva som faktisk blir brukt


Det er deilig å få slike produkter hvis det er noe som faktisk er behov for. Så det handler ikke om at vi aldri skal gi slikt Men noen ganger er det bedre å heller gi en opplevelse til noen som alt for lett havner i gi-hudkrem-og-såpe gruppa.


Spander for eksempel et restaurantbesøk, gavekort hos frisør/fotpleie eller noe annet som kan gi glede ♡


Det var dagens lille innspill og hjertesukk fra meg.

Hilsen Monica


Sertifisert KonMari konsulent / profesjonell organiserer og ryddehjelp

 

Comments


bottom of page