top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMonica E. Moltumyr

Kan jeg rydde meg mer glad?

Oppdatert: 26. okt. 2023


"Tror jeg kan rydde meg mer glad igjen?"


Dette spørsmålet fikk jeg fra en dame som planla å få ryddehjelp.


Jeg kjente umiddelbart empati med henne. Vi hadde en fin samtale om styrken og sunnheten i å ønske gode ting for seg selv, håp, og om hvordan omgivelsene påvirker oss.


Hun beskrev at rot gjorde henne både deppa og sliten, og hun gledet seg til å gjøre en endring utover høsten!


Har du tenkt over hvordan omgivelsene påvirker deg?


Vindu  med utsikt. Ryddig rom som gir ro

Ryddige omgivelser gir mer ro i hodet


Det er ikke tvil om at omgivelsene, både hjemme og på jobb, påvirker vår mentale helse. Alt som møter blikket ditt virker inn på hvordan du føler deg, mer eller mindre.


Vi mennesker er ulike, men flesteparten av oss vil si at det å ha det ryddig, gir mer ro i hodet. Enkelte kan ønske seg en minimalistisk livsstil, imens andre foretrekker å eie ganske mye.


Hvis du skulle beskrive et rom som ga deg den avslappende "spa følelsen", hvordan ville det sett ut? Drømmer du om å tilføre mer av denne godfølelsen i ditt eget hjem?KonMari rydding hjelper deg lete etter gleden


Når noen tar kontakt og ønsker å få hjelp til å rydde frem mer glede, sier jeg så klart ja til det. Men det er viktig at KonMari rydding eller annen type ryddehjelp ikke blir en erstatning for samtaler hos en terapeut hvis noen føler seg veldig nedfor, men kan være et flott supplement!


Det er uansett positivt å fjerne overflod og rydde frem ting som gir verdi. Det er ikke gjort ved et trylleslag, men steg for steg over en litt lenger periode.


Alle gode valg gjort ut av et ønske om å få det bedre, er et tegn på egenomsorg. Og det heier jeg veldig på!Ha en akkurat passelig ryddig uke videre :)


Monica


Sertifisert KonMari konsulent / profesjonell ryddehjelp og organisering

Rydd deg fri AS

 

Les også:

コメント


bottom of page