top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMonica E. Moltumyr

3 ryddebøker for deg som vil gjøre alt selv

Oppdatert: 6. jun.

Vil du helst gjøre rydding og organisering på egen hånd? Da skal du få tips om 3 ryddebøker som gir god motivasjon, fra to vidt forskjellige forfattere.


Alle tre bøkene oppfordrer deg til å rydde på en ærlig og personlig måte.


[I teksten ligger annonse/lenker Norli bokhandel]

dame i hengekøye som leser. Ryddebøker

3 ryddebøker som inspirerer


Det er sikkert ikke en stor overraskelse at en sertifisert KonMari-konsulent som meg, anbefaler et par av ryddeeksperten Marie Kondo sine bøker.


Men bøkene hennes ga meg så mye positivt i min egen "en gang for alle" ryddeprosess for flere år siden, derfor vil jeg gi de videre til deg! ♡1. Ryddeboken "Magisk opprydding"


Denne første boken tar deg med inn i det helt grunnleggende bak Marie Kondo sin filosofi og KonMari metode. Du får innblikk i hennes tenkemåte og hvordan du kan rydde frem mer glede og oversikt i hjemmet ditt.


For å lese om eller skaffe boken "Magisk opprydding", klikk her2. Ryddeboken "Mer ryddemagi"


Dette er ryddebok nummer to fra Marie Kondo, som i likhet med første bok, også er blitt solgt i millioner av eksemplar. Her går rydde-eksperten enda dypere inn i metoden sin, og gir mer detaljerte råd og praktiske tips til hvordan du kan få det ryddig og organisert i hjemmet ditt.


For å lese mer om eller skaffe boken "Mer ryddemagi", klikk her


oppslått bok. Få det ryddig og organisert hjemme

Hva hvis du ønsker en helt annen type ryddebok?


Kanskje ønsker du å rydde på en annen måte enn via KonMari metoden?


Da vil jeg gi deg boktips nummer tre, som går mer i retning tradisjonell rydding. Her fokuseres det mer på områder enn kategorier.3. Ryddeboken "Dødsryddig"


Denne boken er skrevet av svenske Margareta Magnusson, og er noe ganske annet enn de to andre bøkene jeg tipset om. Forfatteren er en eldre dame som skriver i en direkte tone, preget av livsvisdom. Hun er samtidig humoristisk og deler fra sitt eget liv.


Selv om du ønsker å KonMari rydde, kan du dra ut enkelte gode poeng fra denne boken også.


For å lese mer om eller skaffe boken "Dødsryddig", klikk herEnda mer rydde inspirasjon?


Det fins så klart mange typer ryddebøker, eller bøker om minimalisme og interiør. Hovedsaken er at du finner noe som inspirerer og vekker motivasjonen til å sette i gang.


Ofte kan du finne mye gull blant bøker som er gitt ut for noen år siden (og derfor er på salg). Du trenger ikke alltid skaffe de nyeste for å få et ryddig resultat.Lykke til med å få et organisert hjem etter din smak ♡


Jeg heier på deg!Hilsen Monica


Sertifisert KonMari konsulent / profesjonell organiserer og ryddehjelp

 

Les også:

Comments


bottom of page