Norges første sertifiserte KonMari konsulent

Etter månedsvis med lesing, øving hos prøveklienter, rapportskriving som måtte godkjennes av sensorer i KonMari teamet, tok jeg skriftlig eksamen og endelig ble jeg sertifisert KonMari konsulent! 

Det hele startet da jeg kom over Marie Kondos bøker, "Magisk opprydding" og "Mer ryddemagi". Her beskrev hun en rydde- og organiseringsmetode som fremstod veldig effektiv og varig. Og det viste seg med tiden at metoden ikke bare gjorde endringer i hjemmet mitt, men i måten jeg tenkte på... 

 

 

 

KonMari metoden fikk en så positiv innvirkning på mitt liv at jeg bestemte meg for å satse. Tidligere jobbet jeg mange år innen regnskap, men følte meg ikke hjemme der. Jeg ønsket å skifte yrke for og hjelpe mennesker oppleve noe like verdifullt som jeg gjorde. 

Det jeg har lært, sparer meg for flere timer unødvendig tidsbruk hver eneste uke og jeg har fått en mer positiv og takknemlig tenkemåte. I tillegg er jeg mer tilstede, enten jeg er sammen med barna mine eller har egentid på trening. Enda en bonus var et betydelig lavere forbruk. Kanskje du også har et ønske om å oppleve disse positive endringene?

Ringvirkningene utover i livet kan bli store ved å organisere med KonMari metoden. Ta gjerne en titt på bloggen min hvor du vil finne innhold til nytte og refleksjon.

 Bilde fra seminar i London - 2019

Rydd deg fri AS

Bølehøgda

3746 Skien

Telefon: 976 61 479

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

©2021 av Rydd deg fri AS.

Personvernerklæring