top of page

Fra kaos til orden og overveldet til lykkelig.

Det hele startet for flere år siden da jeg kom over Marie Kondo sine bøker, "Magisk opprydding" og "Mer ryddemagi". Her beskrev hun en rydde- og organiseringsmetode som ikke bare gjorde endringer i hjemmet mitt, men i måten jeg tenkte på... 

 

 

 

KonMari metoden fikk så positiv innvirkning på mitt liv som overveldet småbarnsmor, at jeg bestemte meg for å satse. Tidligere jobbet jeg innen regnskap, men følte meg ikke hjemme der. Jeg ønsket å skifte yrke for å hjelpe mennesker oppleve noe like verdifullt som jeg gjorde. 

Jeg lærte meg at det var stor forskjell på rydding og organisering. Det jeg hadde gjort tidligere, var bare å flytte rundt på rotet (!), spare på alt jeg eide og planlegge hvilken ny oppbevaringsløsning jeg skulle kjøpe. 

Det å ha organisert hjemme på denne måten, sparer meg for flere timer unødvendig tidsbruk hver eneste uke og jeg har fått en mer positiv og takknemlig tenkemåte. Enda en bonus var et betydelig lavere forbruk.

Faktisk endte jeg opp som minimalist, i enden av prosessen jeg gikk igjennom. 

 

Kanskje du også har et ønske om å oppleve noen av disse endringene?

Norges første sertifiserte KonMari konsulent

Etter mange måneder med lesing, øving hos prøveklienter, rapportskriving som måtte godkjennes av sensorer i Marie Kondo sitt eget team, tok jeg skriftlig eksamen ble sertifisert KonMari konsulent! 

Hadde du sagt til meg for noen år siden at jeg kom til å bytte yrke og starte opp mitt eget firma, hadde jeg aldri trodd på deg. Men det ble altså resultatet etter jeg tok den store oppryddingen hvor både hjertet og magefølelsen min var med. 

Gleder meg til fortsettelsen! 

Er du nysgjerrig på hva slags hjelp jeg kan gi? Les gjerne om tjenestene jeg tilbyr. 

Profesjonell organiserer KonMari konsulent Marie Kondo
Marie Kondo og KonMari konsulent

 Bilde fra seminar med Marie Kondo i London - 2019. 

bottom of page