top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMonica E. Moltumyr

KonMari seminar. Bli med inn for å se!

Oppdatert: 30. mar.


Vil du ha en sniktitt på hva som foregikk under KonMari seminar i London? Dette var kick-start på sertifiseringen som konsulent.


Her fikk vi hilse på selveste ryddeguruen Marie Kondo, grunnleggeren av KonMari metoden.KonMari seminar Marie Kondo. KonMari konsulent Monica E. Moltumyr
KonMari seminar med fullpakket timeplan

Seminaret foregikk over tre dager på vakre Bloomsbury hotell i London.Vi skrur tiden tilbake litt…Seminar i London og møte med Marie Kondo


Endelig var dagen kommet. Stadig flere forventningsfulle damer (og noen få menn) stod i foajeen og ventet på å komme inn i den store bankettsalen.


Idet dørene åpnet seg, så vi hvor profesjonelt opplegget var. Egne lydfolk, konferansier, matservering og innleide fotografer i tillegg til undervisere fra KonMari teamet stod klar.


Her var det bare å kapre seg det beste bordet for å få god utsikt til scenen.


Etter få minutter ble det en spesiell spenning i luften. Mitt bord var nærme døren, så jeg fikk med meg det meste. Noen fra KonMari teamet stod utenfor og fulgte nøye med. I tillegg kom en ganske røslig mann og speidet en stund inn i bankettsalen før han gikk igjen.


Var det Marie Kondos livvakt skal tro? Kanskje min fantasi var litt fargerik, men det var i hvert fall slik jeg oppfattet det.


Bare et par minutter etterpå var tiden inne. Vi fikk beskjed om at Marie Kondo straks kom!Marie Kondo. sertifisert konmari konsulent seminar London
Marie Kondo sitt første møte med oss

Døren åpnet seg, og inn kom den skjønneste lille dame med et stort smil.


Marie hadde med seg oversetteren sin og gikk opp på scenen. Og etter en ganske rask introduksjon, fortalte hun at selv om dette ikke var et ryddeoppdrag, ville hun likevel ta en «housegreeting». Hun knelte og hadde en stille stund før hun fortsatte foredraget.


Er det noen av dere som har sett Marie Kondo gjøre en «housegreeting» før? Det er en tradisjon fra hennes Shinto religion. Noen KonMari konsulenter tar en slik "housegreeting" før de starter konsultasjoner.


En housegreeting er noe jeg personlig aldri kommer til å gjøre, men det kan være en fin måte å finne roen for de som ønsker.Tilbake til KonMari seminaret


Timeplanen var ganske fullpakket, og etter Marie Kondos inspirerende intro, gikk det rett over til undervisning. Alle foredragsholderne var dyktige og fanget oppmerksomheten vår fra start til slutt.


Detaljer rundt undervisningen om KonMari metoden er konfidensielt. Men jeg kan si at det inneholdt en fordypning i metoden og mye tilleggsinformasjon.


Vi fikk også opplæring i hvordan KonMari konsulenter skal behandle kundene. Noen stikkord: Støtte, lytte oppmerksomt, guide og praktisere null fordømmelseMarie Kondo foredrag på KonMari seminar London
Marie Kondo holder foredrag på seminar i London.

Mot slutten av siste dag, ble det en høytidelig utdeling av bevis for fullført seminar. Alle måtte opp på scenen til applaus fra salen.


Omsider ble det også klart for noe som alle gledet seg veldig til. Vi skulle få hilse på Marie Kondo og ta bilde sammen med henne.


Da det ble min tur ble jeg egentlig ganske overrasket. For midt i mylderet av alt som foregikk, stod Marie Kondo der og var så rolig. Hun hadde en tilstedeværelse som var bemerkelsesverdig og jeg kan skjønne at folk blir smittet av den indre roen hun utstråler.


Dette ble starten på et spennende nytt kapittel i livet mitt! Jeg er så glad og takknemlig for å jobbe som profesjonell organiserer med KonMari metoden som grunnlagØnsker deg en god uke videre!


Monica


Sertifisert KonMari konsulent / profesjonell organiserer og ryddehjelp

Rydd deg fri AS

 

Les også:

Comments


bottom of page