top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMonica E. Moltumyr

Kan rydding og organisering skape stress?

Oppdatert: 8. mai


Hva skjer når rydding og organisering hjemme går for langt? Må det være slik at når det først skal tas en skikkelig opprydding må det bli 100% perfekt?


Jeg jobber som KonMari ryddekonsulent og vil gjerne inspirere deg til å heller gå for en sunn orden


Ryddig kontor. Ryddehjelp gir et ryddig hjem.

Rydding og organisering bør gi deg frihet


Det er ikke uten grunn at jeg kalte firmaet mitt "Rydd deg fri". For det er nettopp det som skjer når du får en sunn orden som varer.


Du rydder deg fri fra leting, overflod, unødvendig tidsbruk, overshopping og mye mer! Det kan ta litt tid, men sluttresultatet vil gi deg mye glede.Hva med organisering som skaper stress?


Hvis du alltid starter en større rydding og organisering med hovedfokus på oppbevaring, raske løsninger, fine bokser og målet helst skal bli perfekt vil det skape stress. Rotet kommer faktisk lett tilbake igjen, hvis du starter i feil ende.


Og ikke minst risikerer du å bruke mye mer penger på oppbevaring enn nødvendig.Ulik organiseringsstil fra person til person


Vi mennesker har ulike organiseringsstiler som vi trives med. Noen liker å ha ting visuelt ute, andre vil ha minst mulig fremme. Enkelte liker mikroorganisering og detaljpirk, imens andre kan få brede og store kategorier til å fungere, når grunnryddingen er gjort.


Har du tenkt over hva som er din organiseringsstil, og hva du vil trives best med?


Det viktigste er at du finner noe som fungerer for deg og din livsstil, og som blir lett å vedlikeholde i ettertid av ryddeprosessen.Jeg håper du også finner ut at KonMari metoden rydder stresset ditt bortMonica


Sertifisert KonMari konsulent / profesjonell ryddehjelp og organisering

 

Les også:

Comments


bottom of page