top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMonica E. Moltumyr

Kan teorien, men står fast i ryddingen? 3 årsaker

Oppdatert: 4. jul.

Opplever du å stå fast selv om du kan ryddeteorien? Du skal få 3 årsaker som kan ligge bak.


Det er faktisk ikke uvanlig at mange har kjøpt både en og flere ryddebøker før de tok kontakt med meg for å få profesjonell hjelp.


stabel bøker med briller. Får det ikke ryddig hjemme


3 grunner til at du står fast i ryddingen1. Du er overveldet


Er du overveldet og føler at du nesten aldri kommer i mål? Mye å tenke på og rekke, ved siden av ryddeprosjektet?


Jeg skjønner hvordan du har det! Før jeg ryddet meg fri med KonMari metoden for flere år siden, var det akkurat slik jeg hadde det også.


Husk at du har bare en viss mengde tid og energi å bruke. Det å kjenne på at ting hoper seg opp, gir overveldelse. Men vit at det går an å gjøre noe med det!
2. Problemer med å omgjøre teori til praksis


Har du noen ganger opplevd at du blir stående litt fast når du skal gjøre om teori til praksis? At det liksom er noe som skjer på veien fra tanke til fysisk utførelse?


Du er i så fall ikke alene om det, og det fins måter å omgå denne utfordringen. Men først er det lurt å kartlegge litt årsaken som ligger bak. Når du finner ut noe om årsaken, er det lettere å se hvilke steg som er nødvendige for å komme videre.


Dame som bretter klær. Ryddetips og ryddebøker

3. Du må gjøre alt alene.


Kanskje får du med andre i hjemmet på litt hverdagsrydding og bretting av klær? Men det er bare du som brenner for å sile ut og ta en storopprydding som virkelig varer?


Det å måtte gjøre alt dette alene kan gjøre at du blir stående fast, men slik trenger det ikke å være for alltid.Få et ryddig og organisert hjemVeien til å få et mer ryddig og organisert hjem kan være litt humpete, men jeg vet du kan få det til!


Her er noen hjelpsomme artikler til deg:
Og skulle du drømme om at noen kommer og strukturerer ryddeprosessen for deg, og både støtter og heier på deg underveis, er det bare å ta kontakt.Beste ønsker fra meg!


Monica E. Moltumyr


Sertifisert KonMari konsulent / profesjonell ryddehjelp og hjemmeorganisering

 

Følg Rydd deg fri på Facebook for tips og inspirasjon

Comments


bottom of page