FÃ¥ en funksjonell og fin gang.
top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMonica E. Moltumyr

FÃ¥ en funksjonell og fin gang.

Oppdatert: 25. apr.

Hva er det som møter øynene dine idet du går inn i hjemmet ditt? En gang som både er funksjonell og fin påvirker deg positivt ♡



gang med planter og tremøbler. Ryddig og funksjonell gang


Gangen - et viktig rom


Det første rommet du ser når du kommer hjem, er gangen din. Og stemningen den skaper, tar du med deg videre. Se for deg at du møter et kaosområde og du skal like etterpå lage dagens middag. Ikke akkurat oppløftende eller hva?


Men dette kan du gjøre noe med!





Noen ganger kan barn ha slengt fra seg jakker og sko utover gulvet. Gjett om det er slik i mitt hus i hvert fall. Men er gangen ryddet og organisert, og ikke overfylt, går vedlikeholdet i en fei!



Hjem har forskjellig utgangspunkt


Ute på oppdrag hos kunder ser jeg stadig hvor mange variabler det er å ta hensyn til for å få en ryddig og funksjonell gang. Men det kan absolutt gjøres, og uansett utgangspunkt kan det bli så mye bedre!


Er gangen din liten er det ekstra viktig at du siler bort det som naturlig ikke hører til der. Unødvendige ting blir så alt for lett liggende.


Kanskje du hastverksryddet noe og puttet det bakerst i en dyp hylle? Eller restene fra et oppussingsprosjekt havnet på gulvet i et hengeskap? Da kan det bli liggende der lenge som en liten (eller stor) blindpassasjer.


plante på hvit benk. Få en fin gang med personlighet

Uansett hva som skal ryddes og organiseres, er det viktig å drysse utover ting som gjør deg glad, i god KonMari stil. Enten henge opp noe på veggen, sette frem en plante eller et annet grep som gjør området personlig og godt ♡



Hvordan ser gangen din ut? Ønsker den deg velkommen hjem, eller får du av og til lyst til å rygge baklengs ut? Håper du føler deg inspirert til å gjøre en positiv endring :)



Monica E. Moltumyr


Sertifisert KonMari konsulent / profesjonell organiserer og ryddehjelp

Rydd deg fri AS 

 

Les også:



bottom of page