top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMonica E. Moltumyr

8 ting rot kan føre til. Hvilke gjelder deg?

Oppdatert: 22. jan.


Rot hjemme kan føre til flere ting du kanskje ikke har tenkt over.


Kan du kjenne igjen noen av disse 8 punktene? Og hvordan skal du egentlig rydde deg fri fra rotet, på en måte som varer?


ryddig og ren benk. Bli kvitt rot.

8 ting rot kan føre til


  1. Energimangel

  2. Krangling

  3. Stress

  4. Nakkesmerter

  5. Søvnproblemer

  6. Konsentrasjonsvansker

  7. Prokrastinering

  8. Tannverk (Neida... måtte bare tulle litt siden lista var så tragisk).Ja, rot kan føre til mye negativt. Men du kan absolutt gjøre noe med det!Hva skal du gjøre med rot hjemme?


Uansett om du gjør grunnryddingen via kategorier, eller en mer tradisjonell metode som går til verks rom for rom – er det viktigste at du finner noe som fungerer for deg


Men du holdt på i årevis med et ryddeprosjekt som føles overveldende, bør du sterkt vurdere å skifte taktikk. Det er lett å fortsette å gjøre det som er kjent, selv om det ikke fungerer. Mange opplever en positiv endring etter rydding med KonMari metoden.


Har du silt ut overflod, ryddet, organisert og funnet fast sted til alt du eier, handler ryddingen i ettertid hovedsakelig om vedlikehold. Det er en befrielse, og du sparer deg for stress og mye unødvendig tidsbruk!


oppredd seng i ryddig rom. Få ryddehjelp hjemme og bli kvitt rot

Hvordan bør hjemmet ditt bli når du har ryddet i rotet?


Det viktigste er at du får et hjem hvor du kan senke skuldrene og gjøre mer av ting som gir deg påfyll. Og ikke minst håper jeg du lar din personlighet fargelegge ryddeprosessen. Hjem skal ikke ende opp helt like, selv om kanskje én bestemt metode for rydding og organisering er brukt.


Forplikt deg til prosessen, finn litt ut målet du vil frem til og sett i gang!


Livet har iblant nok å by på fra før, om vi ikke i tillegg skal tynges av omgivelser hjemme som ikke føles bra. Enig?Hilsen Monica


Sertifisert KonMari konsulent / profesjonell organiserer

 

Les også:


Opmerkingen


bottom of page