top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMonica E. Moltumyr

Få den ryddige hotellfølelsen


Du vet den deilige følelsen når du er på tur og ankommer et ryddig hotellrom. I kofferten har du med det du trenger, og alt er samlet på ett sted. Sengetøyet er rent og delikat, og foran deg ligger dager med opplevelser og påfyll.


Kan du tenke deg å tilføre mer av denne følelsen i ditt hjem?ryddig hotellrom. Få den ryddige hotellfølelsen hjemme


Få hotellfølelsen i et ryddig hjem


Ja, jeg er helt enig med deg hvis du tenker det kan bli upersonlig hvis du skulle bo et sted som så ut som et hotell hele tiden. Så det handler ikke om at det skal bli så stramt og perfekt at det ikke blir rom for hverdagsliv.


Men frihetsfølelsen over at det er lite å rydde, færre visuelle inntrykk og at alt du eier er mer samlet? Og mer tid til ting som gir påfyll? Det kan absolutt overføres til ditt hjem og liv.Tenk over hva du vil frem til


Før et oppdrag hos en kunde pleier jeg alltid å snakke med dem om hva de vil frem til, uansett om de planlegger noe mindre som tar 15 timer, eller et stort prosjekt som kanskje vil trenge 30-50 timer ryddehjelp.


Flere ganger er nettopp ønsket om den "ryddige hotellfølelsen" blitt nevnt. Og ikke minst økt frihet, mer ladetid og overskudd. Er dette noe du også kan tenke deg?


Når du vet mer konkret hva du vil faktisk frem til, får du et mer personlig resultat, og du slipper samtidig å sikte i blinde. Vet du noe om målet, ser du bedre hvilke grep du trenger å ta for å nå dit ♡Lykke til!Hilsen MonicaSertifisert KonMari konsulent / profesjonell organiserer

 

Les også:

bottom of page