top of page

Marie Kondo - grunnleggeren bak KonMari metoden.

 

Marie Kondo er en verdenskjent rydde- og organiseringsekspert fra Japan.

 

Allerede som 19-åring startet hun sin egen konsulentvirksomhet.  Hun ble veldig populær og det ble raskt lange ventelister av kunder som ville ha hjelp. Hennes organiseringsmetode representerte noe nytt i markedet og den viste seg for veldig mange, å bli en nøkkel til varig endring.

Marie Kondo sine bøker har solgt i mange millioner eksemplar, og hennes KonMari metode er i ferd med å spre seg over hele verden. Hun har også vært med på å starte en egen utdanning for de som ønsker å bli sertifisert KonMari konsulent.

I tillegg til bøkene og alle hennes opptredener på tv show, har hun en egen serie på to sesonger som du kan se på Netflix. Der får du se henne besøke, og hjelpe ulike familier i ulike situasjoner. De viser åpent og ærlig sine problemer med rot og dårlig organisering i hjemmene sine. 

Noe av grunnen til at metoden hennes er blitt så populær er at når du først gjennomgår den på en helhjertet måte, trenger du ikke å gjennomgå hele prosessen en gang til. Den ligger som et fundament i hjemmet og livet ditt. 

Er KonMari metoden noe du kan tenke deg å prøve? 

Marie Kondo, grunnleggeren bak KonMari metoden
bottom of page