top of page
Søk
  • Forfatterens bildeMonica E. Moltumyr

Få hjelp med rydding fra en KonMari konsulent?

Oppdatert: 2. jan. 2023


Bare et lite knippe profesjonelle organiserere i Norge er sertifisert KonMari konsulent og er utdannet via den kjente ryddeeksperten Marie Kondo.


Har du prøvd tradisjonell rydding over mange år, men rotet kommer bare tilbake igjen, er det kanskje lurt å teste ut noe annet?


KonMari konsulent bretter tøy. rydde Marie Kondo metoden


Hvorfor få hjelp med rydding fra KonMari konsulent? 8 grunner


1. Motivasjon


Du skal kjenne på et ønske om å sette i gang ryddeprosessen, men det kan føles tungt å fortsette alene over lang tid. Nå skal du jo ikke bare hverdagsrydde, men lage en struktur som holder rotet unna over tid.


I KonMari metoden er blant annet visualisering av ideell livsstil, ett av virkemidlene. Det kan gjøre underverk for motivasjonen. Visualisering er en av fire basisteknikker innen mentaltrening.2. Teamwork gir rydde energi


Mange får en ekstra energiboost når de har noen sammen med seg. Det som ellers ville føles som et ork alene, blir mer gøy og overkommelig.


Får du et ekstra gir når du jobber i team med en oppgave?


Jeg har sett mange av mine kunder få stor utbytte av å ha selskap under ryddeprosessen.3. Sparer tid, både underveis og etterpå


Mange har travle dager med familie, full jobb og andre aktiviteter. Det er bare ikke rom for en skikkelig opprydding på egen hånd, fordi det tar for lang tid.


For ikke å snakke om tiden en sparer etter ryddeprosessen er ferdig. Det blir slutt på mye leting, stress og uorden.


Selv bare 5 minutter forbedring i tidsbruk hver dag, utgjør over to timer på en måned? Enkle systemer og god oversikt, vil spare deg veldig mye tid på sikt.4. Fokus på ryddeprosessen


Rekk opp hånda den som har prøvd å gjøre ferdig noe, men endt opp med å bli distrahert.


Fokuset øker når du får hjelp med oppgavene og hjelp frem mot målet. Det blir også et planlagt tidsrom hvor jobben skal gjøres. Ryddeøkten får en start og en slutt som du kan forholde deg til.


Planleggingsbok. KonMari konsulent hjelp med rydding Skien, Norge


5. Praktisk hjelp med ryddingen


Går du gjennom en større prosess med rydding og organisering, innebærer det fysisk arbeid.


Tømming av skap og skuffer, sortering, flytte gjenstander, fylle poser, osv. Praktisk hjelp med dette føles herlig.


En sertifisert KonMari konsulent har også lagt bak seg flere hundre timer med erfaring også, og har lært seg mye om hva som funker og ikke.6. Penger spares på sikt


Det koster noen kroner å få profesjonell hjelp, men på sikt koster det mer å ha et dårlig organisert hjem.7. Emosjonell støtte


Det kan være mange følelser knyttet til ting du eier. En KonMari konsulent har fått trening i hvordan vi kan hjelpe når tvil og tanker dukker opp.


Vi lytter, kommer med tips og har så klart taushetsplikt.8. Fagkunnskap om rydding og organisering


Organisering handler om så mye mer enn pene esker og matbeholdere!


Kunnskapen handler blant annet om litt trauste ord som system, struktur og helhetsforståelse men resultatet blir langt fra kjedelig.


Bok. Marie Kondo ryddekonsulent. KonMari konsulent


Rydding og organisering ønskes?


Ønsker du hjelp med rydding og organisering? Kanskje er du litt i tvil fordi det føles litt skummelt at noen skal komme inn i hjemmet ditt?


Les gjerne litt om meg. Da vil du se at jeg også har en historie med "ryddehamsterhjulet" og klarte å komme meg ut av det.


Beste ønsker fra meg!


Monica

Sertifisert KonMari konsulent / Profesjonell ryddehjelp og organisering

Rydd deg fri AS

 

Les også:

Comments


bottom of page