top of page

Profesjonell ryddehjelp 

Vi starter med en uforpliktende og gratis telefonsamtale rundt behovet ditt for profesjonell ryddehjelp. Jeg har taushetsplikt. 

Savner du enkle og gode systemer, vil ha mer oversikt og plass, mindre leting eller er på vei inn i en annen bolig? Du er lei av å føle deg overveldet? Jeg vil gjerne hjelpe deg. 

 

Ryddehjelp pakke

 

Jeg selger fleksible pakkeløsninger etter ditt behov og budsjett. Kanskje ønsker du bare en liten kick-start over et par dager med rydding og organisering, før du fortsetter på egen hånd? Eller vil du ha hjelp til å sette hele hjemmet i system?

Uansett hvor du befinner deg på denne skalaen, vil jeg gjerne hjelpe.  

Kjekt å vite

  • En økt varer fra 3 til 6 hele klokketimer. I en ryddehjelp pakke vil antall økter variere alt etter ditt behov

  • Ved ønske får du tilpassede oppgaver du kan gjøre mellom hver økt

  • Arbeidsbok og sjekklister tilpasset KonMari metoden er inkludert i prisen

  • Les svar på flere vanlige spørsmål

  • Pris ved forespørsel 

Jeg er sertifisert KonMari konsulent og bruker hovedsakelig KonMari metoden som er både enkel, oversiktlig og effektiv. Veldig kort fortalt organiserer vi da via kategorier og ikke område for område.  Fokuset ligger på at du skal beholde det du virkelig trenger og er glad i. Mer om metoden her og her.

Hvis du derimot ønsker å organisere bare ett spesielt område i hjemmet ditt eller har havnet i en situasjon hvor KonMari metoden ikke kan brukes, er jeg fleksibel og kan bruke en mer tradisjonell type hjemmeorganisering. 

Bare en dag med rydding og organisering?​

Kanskje er du litt usikker og vil bare ha en dag med rydding og organisering for å teste litt ut?

Her vil timeprisen ligge noe høyere enn ryddehjelp pakkene, men siden jeg er god på å kutte kostnader vil du også her få en veldig konkurransedyktig pris. 

Les også: Det er mange situasjoner hvor nettopp hjelp til rydding og organisering er gull verdt.

Og hva skjer når du får profesjonell ryddehjelp?

bottom of page